APARTMAN KATARINA 3

Apartman 3 (4+2), 80m2, je na 1.katu, to je prostran stan na cijeloj etaži Vile. Sa južne strane ima balkon s kojeg se pruža pogled na more. Ima dvije spavaće sobe, u jednoj je bračni krevet a u drugoj dva odvojena ležaja, te dnevni boravak sa kaučem koji se može razvući u ležaj za dodatne dvije osobe. 

Villa Katarina nalazi se u blizini centra grada, i svega 150m od mora. U blizini su mini market, s osnovnim namirnicama i higijenskim potrepštinama, i pizzeria “Gušti”, udaljeni svega stotinjak metara. Brojni ugostiteljski objekti mogu se pronaći na šetalilštu uz more. Za sve koji dolaze s kućnim ljubimcima, službena plaža za pse je u neposrednoj blizini.  Centar grada udaljen je oko 300m, gdje se nalaze razni restorani, pizzerie, noćni klub, trgovine, banke, tržnica, igrališta za djecu, kulturne znamenitosti i brojni drugi sadržaji.  S okolnim mjestima, Crikvenica je povezana city busevima, taxi službama kao i turističkim vlakićem. 

Posteljina i ručnici se mijenjaju svakih 7 dana. Završno čišćenje aparmana je uključeno u cijenu. Mijenjanje posteljine po želji, plaća se dodatno, kao i čišćenje na zahtijev gosta. 

Check in je od 14:00, a check out do 10:00 sati.

Vila Katarina ima tri kata, s ukupno 6 apartmana različite veličine – 4 apartmana 2+2 i dva apartmana 4+2. Svi su opremljeni s TvSat, wi-fi i klima uređajem.

Kućni ljubimci su dobrodošli.