Iznajmljivanje apartmana

Tražite idealan smještaj na crikveničkoj rivijeri? Na pravom ste mjestu. Naša rivijera jedan je od najslikovitijih dijelova Jadrana ; sunce, svježi zrak i miris soli, šarmatna turistička mjesta i bogata povijest oduševit će sva vaša osjetila. Blaga mediteranska klima s velikim brojem sunčanih sati te suhim i ugodno toplim ljetima odličan su razloga da odaberete crikveničku rivijeru - Crikvenicu, Dramalj, Jadranovo te Selce - za svoj godišnji odmor kojeg ćete se rado sjećati cijeli svoj život.

Na samo nekoliko sati vožnje od velikih gradova u inozemstvu poput Trsta, Ljubljane i Beča ili Zagreba, glavnog grada Hrvatske, naš je smještaj lociran i blizu čak tri aerodroma: na Krku, u Puli i Zadru.

Ventor apartmani prikaz udaljenosti

Ako tražite lijepo uređeni, potpuno opremljeni, udobni apartman na odličnoj lokaciji, s dobrim recenzijama, ali relativno povoljan, mi imamo rješenje za Vas. Apartmani Ventor pomno su odabrani, cjenovno, lokacijom te sadržajima i imaju sve što Vam je potrebno za udoban i bezbrižan boravak u Crikvenici. Iznajmljujemo suvremeno opremljene apartmane u neposrednoj blizini mora i prekrasnih plaža crikveničke rivijere. U blizini nalaze se trgovina te ugostiteljski objekti, a centar grada udaljen je tek nekoliko stotina metara gdje se nalaze razni restorani, pizzerie, noćni klub, trgovine, banke, tržnica, igrališta za djecu, kulturne znamenitosti te brojni drugi sadržaji.

Apartmani i kuće za odmor Ventor orijentirani su prema gostu koji traži kvalitetan smještaj u Crikveničkoj Rivijeri te pružanju profesionalne usluge. Naša misija je osigurati svakom našem gostu nezaboravan boravak na godišnjem odmoru.
Iznajmljivanje kuća za odmor, Vila Kirica

Iznajmljivanje kuća za odmor


Vila Kirica

Vila Kirica nalazi se iznad Vinodolske doline, u starom gradiću Bribiru - samo par minuta vožnje od najbliže plaže, i par minuta vožnje od šumovitog gorja. Kirica je stara kamena kuća, koja je upravo obnovljena sa velikom ljubavlju i pažnjom - staro je oživjelo, a moderno uskočilo!

Idealan odmor za obitelj ili bliske prijatelje: kuća s 5 spavaćih soba, 3 kupaone, grijanim bazenom i osiguranom privatnošću. Kuća pruža smještaj za 12+2 osobe, a svaka prostorija ima svoj klima uređaj i Tv Sat. Wi-fi je osiguran, kao i parkirno mjesto. U blizini (400m) nalaze se lokalne trgovine, ambulanta, pekare, pošta, kafići. Kućni ljubimci su dobrodošli uz nadoplatu. Detaljnije informacije možete dobiti na info@ventor.hr

Površina kuće: 170 m2
Površina zemljišta: 650 m2
5 spavaćih soba
3 kupaonice
WiFi
Privatni vanjski bazen
Roštilj
Vila Nina

Nina je stara kamena kuća, koja je upravo obnovljena s velikom ljubavlju i pažnjom - staro je oživjelo, a moderno uskočilo. Idealan odmor za obitelj ili bliske prijatelje: kuća sa 4 spavaćih soba, 3 kupaone, velikim bazenom i osiguranom privatnošću. Kuća pruža smještaj za 10+2 osobe, a svaka prostorija ima svoj klima uređaj i Tv Sat. Wi-fi je osiguran, kao i parkirno mjesto. U blizini (500m) nalaze se lokalne trgovine, pekare, pošta, kafići. Kućni ljubimci su dobrodošli uz nadoplatu.

Površina kuće: 180 m2
Površina zemljišta: 400 m2
4 spavaćih soba
3 kupaonice
WiFi
Privatni vanjski bazen
Roštilj

091 250 2150