APARTMAN ARIA

U stambenom naselju, na samom ulazu u Crikvenicu, oko 800 m udaljen od centra grada i gradske buke, nalazi se apartman od 35m2. U blizini, 150 m dalje, je mali market s osnovnim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Plaža je udaljena svega 400 m, a nedaleko je i maleno igralište za djecu. 

Apartman je u prizemlju zgrade novijeg datuma, a cijelo naselje je na laganom uzvišenju tako da se s terase pruža djelomičan pogled na more i susjedni otok Krk. Terasa je natkrivena tendom na razvlačenje. Parkirno mjesto je osigurano.  U spavaćoj sobi je bračni krevet, posteljina se mijenja svakih 7 dana bez nadoplate. U dnevnom boravku se nalazi kutna garnitura na razvlačenje s dva dodatna ležaja. U sklopu dnevnog boravka je i mala kuhinja sa svim potrebnim dodacima, uključujući i frižder s malim zamrzivačem, kuhinjski pribor, kuhalo za vodu, pećnicu, štednjak na struju, mikrovalnu pećnicu, kao i stol za blagovanje.  U kupaoni se nalazi tuš kada, i perilica za rublje. Ručnici se mijenjaju svakih 7 dana.  Apartman je opremljen s klima uređajem, TVsat i wi-fi pristupom, uključenim u cijenu kao i završno čišćenje apartmana. 

Kućni ljubimci se naplaćuju dodatno 6 eura po danu.  Mijenjanje posteljine i ručnika na zahtjev gosta plaća se dodatno.  Check in je od 14:00 nadalje, a check out do 10:00 sati.