Ventor

Upravljanje nekretninama je umijeće gospodarenja nekretninom s ciljem očuvanja i povećanja njezine vrijednosti. Ventor d.o.o. je tvrtka specijalizirana za iznajmljivanje nekretnina i pružanje usluga upravljanja i održavanja nekretnina na području grada Crikvenice i okolice tijekom cijele godine.

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE

Naša tvrtka nudi usluge čišćenje i održavanje turističkih, stambenih i poslovnih objekata. S obzirom na naše sjedište pokrivamo područje Crikveničke i Vinodolske rivijere. Dokazanom kvalitetom rada stekli smo povjerenje naših stalnih klijenata.

VIŠE

IZNAJMLJIVANJE

Ukoliko tražite kvalitetan, potpuno opremljen i lijepo uređen smještaj dobrih recenzija, a ne želite gubiti svoje vrijeme pretražujući razne booking sustave ili slične tražilice za privatni smještaj - Ventor apartmani savršeno su rješenje za vas.

VIŠE

UNAJMLJIVANJE

Posjedujete nekretninu, ali nemate je vremena održavati ili upravljati njome? Želite li iznajmljivati svoju nekretninu, a pri tom se ne želite zamarati detaljima oko unajmljivanja i bookinga, održavanja nekretnine, dočekivanja i ispraćanja gostiju? Ventor vam nudi kompletnu uslugu.

VIŠEPredano radimo da bi osigurali visoke standarde i kvalitetu usluge te vrijednost za Vaš novac. Naša misija je da s Vama, vlasnicima, pronađemo najbolja i najkvalitetnija rješenja za uspješnije upravljanje i održavanje Vaše nekretnine.


Zašto odabrati Ventor?

Profesionalna usluga
Vrhunska kvaliteta korištenih proizvoda
Stručno osoblje
Povjerenje i diskrecija